Iva Šarić pozirala u najpopularnijem bikiniju sezone

Foto: Instagram/zalando.hr/modivo.hr/mytheresa.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MANEKENKA i voditeljica Iva Šarić, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Brune Petkovića, nedavno je oduševila svoje obožavatelje objavivši fotografije s ljetovanja. Na njima Iva pozira u atraktivnom retro bikiniju koji savršeno utjelovljuje jedan od najpopularnijih trendova ovog ljeta.

Iva je odabrala dvodijelni kupaći kostim s upečatljivim cvjetnim uzorkom, koji naglašava njezinu vitku figuru i duge noge. Ovaj kupaći kostim nas podsjeća na model Aqua by Aqua Bendita.

Gornji dio kupaćeg kostima, 160 eura
Donji dio kupaćeg kostima, 140 eura

Uz fotografiju, Iva je duhovito napisala: "Sekunda između pješčanih kula i 100 palačinki." Komentari poput "Prezgodna" i "Obožavam najljepša moja", "Wow", brzo su preplavili objavu.

Retro bikiniji s cvjetnim uzorcima doživjeli su pravi comeback ove sezone. Ovaj trend kombinira nostalgiju 1950-ih i 1960-ih s modernim krojevima, stvarajući savršen spoj vintage šarma i suvremene udobnosti.

Za one koji žele rekreirati Ivin look, tržište nudi brojne opcije retro bikinija s cvjetnim uzorcima. Osim spomenutog modela Aqua by Aqua Bendita, mnogi drugi brendovi kupaćih kostima također su prigrlili ovaj trend, nudeći širok izbor sličnih stilova za različite ukuse i figure.

Gornji dio kupaćeg kostim, cijena na sniženju je 47 eura / Donji dio kupaćeg kostima, cijena na sniženju je 43 eura
Gornji dio bikinija, 34 eura / Donji dio bikinija, 21 eura
Bikini, 74.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.