Idemo po dućanima: Pronašli smo keramičku zdjelu šarenog uzorka za 12 kuna

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA INDEX SHOPPINGU smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima u našim dućanima. Evo što smo našli prošli tjedan.

Šalica s popularnim uzorkom

U jednoj trgovini pronašli smo ovu šalicu veće zapremnine, idealnu za čaj ili za one koji vole piti duplu dozu kave. Ovaj uzorak je jako popularan u zadnje vrijeme te ga stalno viđamo na šalicama, kao i na ostalom posuđu. Cijena joj je 15 kuna. Biste li je kupili? 

Keramička zdjela šarenog uzorka

U Offertissimi smo pronašli ovu lijepu keramičku zdjelu s plavo-narančastim uzorkom. Zdjela dolazi u dvije veličine, manja košta 11 kuna, a veća 12 kuna. Moramo priznati da nam se baš svidjela. 

Fora vaza s neobičnim detaljem

U Pepco trgovini pronašli smo ovu neobičnu vazu koja nam je odmah zapela za oko. Radi se o bijeloj vazi u obliku lica s crnim naočalama. Nama je vaza zanimljiva te svakako iskače od ostale uobičajene ponude. Cijena joj je 35 kuna. 

Mat crni dozator za sapun

Mat crni dozatori su jako popularni u zadnje vrijeme, pogotovo ako vam ne smeta čišćenje otisaka prstiju. Pronašli smo ovaj elegantan model. Cijena mu je 21 kunu. Volite li crne kupaonske dodatke ili ste više ljubitelj neke druge boje?

Noćna lampa za najmlađe

Pronašli smo ove preslatke noćne lampe u Offertissimi. Dolaze u obliku polumjeseca, zvijezde, oblaka i medvjedića te u nekoliko boja. Mi smo doma odnijeli lampu u obliku medvjedića jer je nju odabrao najmlađi član. Cijena im je 17 kuna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.