Idemo po dućanima: Pogledajte što je sve novo došlo u trgovine

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PUNO novih proizvoda stiglo je na police maloprodajnih trgovina u posljednje vrijeme, a posebno je stiglo dosta novih sladoleda. Već smo pokrili Ledove novitete poput Bananka, Kinga s okusom pistacije, Macho Sandwicha, Cotton Candy korneta, Ki-Ki Punioze od limuna i jagode, Njofre te Machoa od tamne čokolade i naranče

No nije Ledo jedini s novitetima u kategoriji sladoleda, stigli su i novi Magnum Sunlover i Starchaser sladoledi, a prošlog tjedna napokon smo našli i novi Monte Cookie Crunch sladoled na štapiću kao i novi okus Little Moons sladoleda.

Little Moons Mochi sladoledi dolaze u oblozi od rižinog brašna, a novi okus je Himalayan Salted Caramel. Cijena mu je 5.99 eura (45.13 kn), a dobije se 6 mochija od 32 grama, našli smo ga u Konzumu. Probali smo ga, nismo oduševljeni.

Stigao je i Monte Cookie Crunch na štapiću, on nije skroz nov, ali mi smo ga tek prošli tjedan našli u Intersparu kada smo našli i nove Magnum sladolede. Cijena mu je 1.99 eura (14.99 kn) za 100 ml proizvoda. 

Kada smo kod slatkog, u Konzumu smo našli dvije nove čokolade koje su nam se jako svidjele. Nocciolato čokolade s cijelim lješnjacima. Cijena svake je 3.49 eura (26.30 kn). Čokolade su bez glutena i imaju 130 grama, a trenutno se mogu kupiti po 20% nižoj cijeni (2.79 eura / 21.02 kn).

>> Stigli su novi pesto umaci Rio Mare tuna. Našli smo ih na popustu

Našli smo i novije Zvijezdine umake - Mexicana, Burger i Cezar. Jeste ih već probali? Cijena im je 2.39 eura (18.01 kn) u Konzumu.

I na kraju smo našli jedan novitet u kategoriji proizvoda za rublje koji nam je zapeo za oko jer nismo do sada vidjeli deterdžente u ovakvom pakiranju. Radi se o Meri Merino deterdžentu koji se od sada može kupiti i u ovakvom vrećica pakiranju s ventilom. Ovo pakiranje vidjeli smo u Kauflandu, Konzumu i Intersparu.

U Konzumu mu je cijena bila 10.49 eura (79.04 kn), a pakiranje ima 4 litre. Doznali smo da se može kupiti i u KTC-u, online u dm-u, Metrou te Tommyju. Što kažete na ovakvo pakiranje deterdženta za rublje?

Ako želite doznati za novitete ili dobre popuste prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u maloprodajnim trgovinama, pratite našu Index šoping-listu koju izbacujemo svaki tjedan.

>> Index šoping-lista: Gavrilović gotova jela i Ledo štrukle su na 25% popusta
>> Index šoping-lista: Toaletni papir Paloma je na 61% popusta

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.