Idôle Now: Lancôme donosi senzacionalni novi miris

Foto: lancome.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LANCOME ima novi miris Idôle Now koji predstavlja suptilnu evoluciju popularnog originalnog Idôle parfema, ali sa snažnim i inovativnim obratom. Kreiran da odražava duh suvremene žene, ovaj parfem predstavlja kombinaciju sofisticiranosti, samopouzdanja i ženstvenosti.

Note mirisa

Idôle Now kombinira snažan trio kultnih sastojaka s dodatkom zanosne ruže, neuhvatljivog akorda malezijske orhideje i prirodne infuzije vanilije s Madagaskara obogaćene prenamijenjenom biotehnološkom vanilijom.

Dizajn bočice također odražava raskoš i eleganciju Lancômea. Inspirirana modernom arhitekturom, bočica parfema je vitka, prozračna i elegantna. Parfem je dostupan u različitim veličinama omogućavajući vam da odaberete savršenu veličinu koja odgovara vašim potrebama.

Cijena parfema od 50 ml je 105 € (791.12 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.