Helena Livaković oduševila u crnom izdanju: "Izgledaš prekrasno"

Foto: Instagram/nextdirect.com/roman.com/zara.com/luisaviaroma.com/saksfifthavenue.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HELENA LIVAKOVIĆ, supruga nogometaša Dominika Livakovića, osim po ležernijim izdanjima u kakvima ju se može vidjeti na utakmicama, poznata je i po elegantnim modnim kombinacijama. Upravo u jednoj takvoj pojavila se na vjenčanju, a fotku je podijelila na svom Instagramu. 

U crnom od glave do pete

Od glave do pete u crnom oduševila je mnoge svoje pratitelje. "Prelijepa", "Prekrasna", "Ljepotica", "Izgledaš prekrasno", neki su od komentara ispod njezine objave. 

Helena se odlučila na crnu haljinu s tankim naramenicama, predimenzioniranim cvijetom na prednjem dijelu i izazovnim prorezom na nozi. Nju je iskombinirala s crnim lakiranim cipelama na petu, crnom torbicom te crnim sunčanim naočalama. Na jednoj ruci je nosila sat, a na drugoj decentnu narukvicu. S elegantnim naušnicama i ogrlicama upotpunila je outfit. 

Haljina, Roman

Pronašli smo slične haljine

S crnom haljinom, kao i općenito s bilo kakvom crnom modnom kombinacijom, ne može se pogriješiti, bez obzira o kakvoj se (svečanoj) prigodi radilo. Haljina koju je nosila neodoljivo podsjeća na jednu turske marke Roman. Ona se nažalost ne može naručiti u Hrvatsku, stoga smo potražili slične opcije i izdvojili ih ispod. 

Haljina, Simkhai, Luisaviaroma, cijena na popustu je 317 eura
Haljina, Katie May, Saks Fifth Avenue, 259.25 eura
Haljina, Lipsy, Next Direct, 80 eura
Haljina, Zara, 29.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.