Harper’s Bazaar proglasio je ovaj drogerijski korektor najboljim u 2024. godini

Foto/Screenshot: TikTok/pinkpanda.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVAKE godine Harper’s Bazaar sastavlja popis najboljih drogerijskih kozmetičkih proizvoda koji pružaju izvanredne rezultate po pristupačnim cijenama. Ovaj put na vrhu liste našao se proizvod koji je privukao posebnu pažnju - korektor L'Oréal Paris True Match Radiant Serum. Ovaj korektor je proglašen najboljim u 2024. godini, a razlozi za to su mnogobrojni.

L'Oréal Paris True Match Radiant Serum korektor, cijena na sniženju je 9.09 eura

Što čini ovaj korektor posebnim?

Korektor L'Oréal Paris True Match Radiant Serum ističe se inovativnom formulom koja kombinira snagu hijaluronske kiseline i kofeina. Ovi sastojci su poznati po sposobnosti da posvijetle i osvježe područje oko očiju te pružaju prekrivanje nepravilnosti kao kod luksuznih brendova.

Hijaluronska kiselina hidrira kožu te smanjuje pojavu sitnih bora i pruža gladak, blistav izgled. Kofein pomaže u smanjenju natečenosti i tamnih podočnjaka te čini oči budnijima i odmornijima.

@kensnation quick and easy transformation from 30,000 feet using @loréal paris usa true match radiant serum concealer ✈️ 🫶🏼 #LOrealParisPartner #LOrealParisMakeup #TMConcealontheFly ♬ Dolce Nonna - Wayne Jones & Amy Hayashi-Jones

Praktičnost i učinkovitost

Još jedan faktor koji je ovaj korektor izdvojio na popisu najboljih je njegov suženi aplikator, koji omogućava precizno nanošenje i jednostavno blendanje. Bilo da se koristi za prekrivanje nepravilnosti ili posvjetljivanje područja ispod očiju, ovaj aplikator jamči ravnomjeran i prirodan izgled.

Osim korektora, Harper’s Bazaar je na svoj popis uvrstio i druge sjajne drogerijske proizvode za 2024. godinu. Tu su šamponi za jačanje kose, hidratantna ulja za usne, četke za raščešljavanje i proizvodi za stiliziranje kose. Sve ove opcije dokazuju da kvalitetna beauty rutina ne mora nužno biti skupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.