FOTO U Zagrebu se garsonijera od 12 m2 prodaje za 52.000 eura, evo kako izgleda

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukla ova garsonijera od 12.41 kvadrata koja se nalazi u zagrebačkom naselju Trešnjevka i prodaje se za 52.000 eura ( ~ 391.794 kn). 

Nalazi se na prvom katu zgrade

U oglasu ističu da je garsonijera uredna i da se nalazi na prvom katu stambene zgrade koja ima ukupno šest stanova. Sastoji se od spavaće sobe koja je ujedno i dnevna, odvojene kuhinje i kupaonice te zatvorenog balkona. 

Garsonijeri pripada ostava u dvorištu te postoji mogućnost korištenja zajedničkog tavanskog prostora. U oglasu piše da je grijanje na struju putem klima-uređaja. Sva stolarija u stanu je PVC. Na zgradi su novi krov i fasada, a garsonijera ima energetski certifikat B.

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.