Evo kad stiže nova verzija kultnog preklopnog telefona

Foto: motorola.com (na fotki nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOTOROLA će navodno službeno predstaviti svoju novu seriju preklopnih mobitela početkom srpnja. Moto Razr 2024. će navodno imati veći vanjski zaslon, a prijeći će na MediaTek procesor. Nakon predstavljanja sljedeći mjesec bi trebalo uslijediti globalno lansiranje pametnog telefona.

Očekuju se osjetno unaprijeđen ekran i veća baterija

Iako točan datum lansiranja i specifikacije još uvijek nisu službeno poznati, prethodna curenja snažno sugeriraju što bi potrošači mogli očekivati. Razr Plus 2024 ili Razr 50 Ultra navodno će imati poznati dizajn s naprednijim vanjskim zaslonom od 4 inča.

Uređaj će vjerojatno pokretati Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 čipset, piše Android Authority. Očekuje se i poboljšanje kamere, vjerojatno s 2x telefoto objektivom. Uz to, stiže i veća baterija, a uređaj bi trebao imati IPX8 ocjenu vodootpornosti.

Povoljniji model, naziva Razr 2024 ili Razr 50, trebao bi imati mnogo veći vanjski zaslon u usporedbi s Razrom 2023. Vjerojatno će ga pokretati MediaTek Dimensity 7300X 5G procesor, što je značajna promjena u odnosu na Snapdragon 7 Gen 1 koji se nalazio u prošlogodišnjem osnovnom modelu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.