Evo kad bi Galaxy Ring trebao biti pušten u prodaju

Screenshot: YouTube Samsung

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLI je mjesec Samsung konačno potvrdio da Galaxy Ring doista dolazi, i to ove godine. Iako datum puštanja u prodaju još nije potvrđen, novi izvještaji sugeriraju da potpuno predstavljanje možemo očekivati u srpnju. Naime, u srpnju je planiran još jedan Unpacked događaj.

>> Samsung otkrio Galaxy Ring. Mogao bi stići kasnije ove godine

Izlazi ove godine

U srpnju će biti predstavljeno nekoliko uređaja, a vjeruje se da će među njima biti i Galaxy Ring, prenosi Android Authority. Nosivi uređaj će navodno moći mjeriti protok krvi, a imat će i funkcije elektrokardiograma kako bi rano otkrio različite probleme s kardiovaskularnim sustavom.

Pametni prsten bit će dostupan u osam različitih veličina, što su potvrdili i oni koji su uređaj vidjeli uživo.

Na ovogodišnjem ljetnom Unpacked događaju očekuje se da će, uz Galaxy Ring, biti predstavljeni Samsung Galaxy Z Fold 6, Samsung Galaxy Z Flip 6, a vrlo vjerojatno i Samsung Galaxy Watch 7. Šef odjela za korisničko iskustvo u Samsungu, Patrick Chomet, već je potvrdio da će Galaxy Ring biti dostupan ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.