dm ima odličnu promociju 2+1, može se dosta uštedjeti

Foto: Shutterstock/Promo/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STIGAO je novi dm-ov katalog, a mi ga volimo prolistati od prve do posljednje stranice i proučiti novitete, promocije, cjenovni bombon, eKupone i hit listu bodova. Katalog vrijedi od prvog do petnaestog u mjesecu i onda dolazi drugi, koji vrijedi od šesnaestog do kraja mjeseca. 

Katalozima možete pristupiti na dm.hr te u 'Moj dm' aplikaciji u sklopu koje možete i pregledati ponudu dm online shopa

Dekorativna kozmetika

U najnovijem dm-ovom katalogu za oko nam je prvo zapela dekorativna kozmetika jer se od 1.4. do 30.4. dobije 15 puta više bodova za kupnju odabranih proizvoda iz te kategorije. U katalogu su u fokusu boje i to Cherry Tomato i Electric Blue. Evo koje smo proizvode u tim bojama izdvojili:

Vrijedi napomenuti da se u istom razdoblju uz kupnju odabranih proizvoda dekorativne kozmetike u prodavaonici dm-a u vrijednosti iznad 15 € (113.02 kn) na dar dobije spužvica za nanošenje make-upa. Ne znamo za vas, ali nama su spužvice najdraži način nanošenja kozmetičkih proizvoda - pudera, korektora i kremastog rumenila - tako da je ovo odličan dar uz kupnju ako se nas pita. 


Parfemi

Osim dekorativne kozmetike, izdvojili smo i nekoliko parfema u crvenoj i plavoj ambalaži koja je trenutno hit. Neki su dobri poznati klasici, ali uvrstili smo i par noviteta:


Proizvodi za njegu lica, tijela i kose

U crvenoj i plavoj boji, ili s motivima tih nijansi na ambalaži, mogu se pronaći i proizvodi za njegu lica, tijela i kose. Evo koje smo izdvojili: 


Cjenovni bombon za maksimalnu uštedu

Ovaj mjesec cjenovni bombon donosi razne uštede:


eKuponi

Prije nego što im se posvetimo, samo napomena - eKupone je potrebno prethodno aktivirati u 'Moj dm' aplikaciji ili na dm.hr stranici. Evo koji su trenutno aktualni:


Hit lista bodova

I šećer na kraju, hit lista bodova. Prilikom kupnje 2 ili više proizvoda istog brenda možete dobiti 30 puta više bodova. Evo i kojih brendova:

Novi katalog možete prolistati ovdje

Sadržaj donose Index i dm Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.