Cartier izradio kopču sa satom. Cijena nepoznata

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLOG tjedna Cartier je objavio jedinstvenu karabinersku kopču kao dio svoje visoke kolekcije nakita Polymorph. Ova kopča je u potpunosti funkcionalna i kao spojnica i kao sat, a brendu ovo nije prvi put da lansira modne detalje s diskretnim, funkcionalnim satom.

Malen, a luksuzan dodatak

Kopča ima brojčanik s dijamantima, obrubljena je smaragdima i safirima. Na vrhu se nalazi rubin s lapis lazuli, oniksom, crnim spinelom, tirkizom i krizoprasom s obje strane, piše Hondikee. Sat radi na kvarcni mehanizam.

Cartier izrađuje nosive i funkcionalne komade još od početka 20. stoljeća, a još 1930-ih su lansirali emajlirani novčanik sa satom čiji se brojčanik okreće kako bi se zaštitio u džepu. Zlatne mehaničke olovke s malim satovima također su među poznatijim proizvodima brenda.

Dizajnerica Jeanne Toussaint bila je zadužena za brend od 1920-ih te je osnovala njegov odjel srebrnog nakita. Nadzirala je izradu praktičnih, a ukrasnih predmeta koji su zbog pristupačne cijene bili popularni pokloni tijekom Velike depresije.

Cijelo stoljeće kasnije, Cartier nastavlja s lansiranjem neobičnih načina na koje možemo nositi sat. Cijena ovog sata-kopče nije poznata, a više možete doznati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.