Bulgari otvorio concept store u Seulu

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BULGARI je lansirao južnokorejsko izdanje svojeg concept storea Bulgari Studio. U pitanju je međusektorska platforma za suradnje s raznim dizajnerima, umjetnicima i drugima na njihovoj B.zero1 kolekciji finog nakita. Otvorenje je popratilo cijelo događanje na kojemu je bila otkrivena privremena trgovina u prizemlju Lotte World Tower, najviše zgrade u Južnoj Koreji.

Upečatljiv izložbeni dio u boji zalaska sunca

Trgovina je djelo arhitekta Kohna Pedersena Foxa, a služi kao višesenzorni izložbeni prostor za nakit. Ova se upečatljiva instalacija sastojala od kocke napravljene od prozirnih panela u narančastoj boji brenda, a ugostila je odabrane komade Bulgari nakita i modnih dodataka.

U trgovini se nalazi i zaslon koji prikazuje digitalne modele robotskih ruku čiji su pokreti sinkronizirani s glazbenom podlogom talijanskog DJ-a i glazbenika Anyma.

Glavni je događaj inače bio održan još 14. ožujka u Théâtre des Lumières u Seulu, a među izvođačima koji su nastupali bila je i pjevačica Lisa iz pop grupe Blackpink. Posjetitelje je zabavljala i koreografija francuskog plesnog umjetnika Sadecka Berrabaha.

Za Elle Decor Berrabah je izjavio kako je njegov rad inspiriran tehničkim elementima linije B.zero1: "Predstava je puna valova i pokreta." Želio je stvoriti nešto što dobro izgleda na fotografijama, ali još bolje uživo, baš kao i sam nakit.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.