Bipa uvela novost u pojedine trgovine, evo o čemu je riječ

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AUSTRIJSKI drogerijski lanac Bipa u pojedine svoje poslovnice u Hrvatskoj uveo je novi prodajni koncept - Bipa Pharma. Riječ je o prodaji specijaliziranih bezreceptnih proizvoda. Tako se u ponudi Bipa Pharma kutka u odabranim poslovnicama od sada može pronaći više od 800 različitih proizvoda koji uključuju medicinske proizvode, dermokozmetiku, lijekove bez recepta i dodatke prehrani.

Osim novih proizvoda, kupcima je na raspolaganju i stručno osoblje, koje svojim iskustvom i savjetima može pomoći u pronalasku idealnog proizvoda, bilo da se radi o lijekovima bez recepta za liječenje i prevenciju određenih zdravstvenih problema, kao što su probavne tegobe, glavobolja i prehlada, ili drugim medicinskim proizvodima poput flastera za manje ogrebotine, dezinfekcijskih sredstava, ortopedske obuće, aspiratora za nos, tlakomjera i toplomjera.

Novi koncept dostupan je u četiri Bipa poslovnice

Također, u ponudi Bipa Pharma kutaka nalaze se i dodaci prehrani za jačanje imuniteta i poboljšanje prehrane te brojni proizvodi za njegu i hidrataciju kože poznatih dermokozmetičkih brendova. Brojni poznati brendovi dostupni su u Bipa Pharma kutku, uključujući A-Derma, Avène, Bioderma, Skintegra, SVR, Eucerin, Biorela, Dietpharm, Childlife, Medex, Nutripharm, Yasenka i mnoge druge.

Ovaj novi koncept trenutno je dostupan unutar četiri Bipa poslovnice: u Zagrebu (Maksimirska cesta 123 i Ulica Zdeslava Turića 6), Splitu (Ulica Josipa Jovića 93, Mall of Split) i Solinu (Ulica Petra Hektorovića 38c).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.