Dolazi Apple pametni prsten? Ove informacije zasad imamo

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATO je da Apple već neko vrijeme prati tehnologiju pametnih prstenova. Tržište je sada sazrelo, a Apple je spreman za sljedeću fazu te je Apple sve bliže predstavljanju svojeg pametnog prstena tržištu. No nije poznato kad možemo očekivati Appleov prsten.

U pripremi od 2015.?

Samsung je službeno potvrdio planove za lansiranje vlastitog pametnog prstena kasnije ove godine. Osim toga, tržište više nije ekskluzivno samo za veliko ime poput Oura Ringa, već su se pojavila i druga imena poput RingConna, Ultrahumana i Amovana, piše Digital Trends. No pametno prstenje nije rezervirano samo za sport.

Brendovi poput Quontica i McLeara nude pametne prstenove koji olakšavaju beskontaktna plaćanja. S obzirom na Apple Pay, neki očekuju kako će ovo biti fokus Apple pametnog prstena, no nije isključeno ni da ih zanima fitness.

Apple se vjerojatno pripremao za ovo već neko vrijeme Još 2015. pisalo se o Appleovom patentu za prsten sa zaslonom osjetljivim na dodir. U sljedećim godinama pojavili su se još neki patenti koji opisuju prsten koji se može koristiti i za upravljanje drugim povezanim uređajima poput Maca, Apple TV-a, iPada i VR opreme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.