Apple opet izaziva kontroverze, dodatak za Vision Pro planira prodavati odvojeno

Foto: apple.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON godina razvoja Apple je konačno predstavio svoj uređaj za proširenu stvarnost na konferenciji za programere ranije ovog mjeseca.

To nije bilo samo predstavljanje, neki su posjetitelji također dobili priliku isprobati Appleov novi uređaj.

Kako sve više ljudi testira Vision Pro, njegovi nedostaci dolaze pod sve veći nadzor. Mnogi korisnici smatraju da je uređaj s metalnim okvirom pretežak nakon nekoliko sati kontinuirane upotrebe. 

Kako bi riješio problem težine, Apple je razvio drugi remen koji ide preko glave nositelja, rekao je Bloombergov novinar Mark Gurman u svom Power On newsletteru. No tvrtka razmišlja o prodaji tog remena kao dodatnog pribora umjesto da ga uključi u paket.

To bi bilo veliko razočaranje jer plaćate 3500 dolara za uređaj, a ne dobivate ključni dodatak. 

Nije prvi put da odvojeno prodaje ključne dodatke

Možda to ne bi trebalo biti iznenađenje budući da je Apple rekao da će Vision Pro početi s cijenom od 3500 dolara kada stigne 2024. godine, ali s obzirom na to da većina korisnika spominje težinu uređaja kao potencijalni problem, čudno je što tvrtka neće dati sve od sebe kako bi potrošačima osigurala ugodno iskustvo odmah nakon otvaranja. 

Ovo ne bi bio prvi put da Apple izazove kontroverze s dodacima, poznato je da je izbacio iPhone punjač 2020. Također je uklonio hrpu priključaka s MacBooka. Možda će ovaj drugi remen za glavu imati razumnu cijenu, iako sumnjamo u to.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.