Trik Anne Hathaway za punije usne je hit. Evo o čemu je riječ

Screenshot/Foto: TikTok/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Anne Hathaway nedavno je objavila video na TikToku i privukla pozornost mnogih. Naime, u videu je otkrila jednostavan trik zahvaljujući kojemu joj usne uvijek izgledaju rumeno i puno. Za ovaj vam trik treba tek jedan dodatak koji vrlo vjerojatno već imate kod kuće.

"Moja me baka naučila ovaj trik"

Naime, trik je da usne nježno potapkate ukosnicom. Napomenula je kako tapkati usnice trebate izuzetno nježno i priznala da su je drugi na setu gledali kao da ima "tri glave", no uspješno je pokrenula krvotok u usnicama i postigla efekt kao da je koristila sjajilo za efekt punijih usana.

@annehathaway The more you know 🌠 #liptok ♬ Lips Are Movin - Meghan Trainor

"Anne Hathaway je u svojoj gen Z fazi", "Super mi je ovaj savjet, hvala", "Vjerujemo u Anne Hathaway", "Sad će porasti prodaja ukosnica", "Radimo bilješke", "U redu, influencerice", "Moja me baka naučila ovaj trik", "Isprobala sam ovaj trik, ne znam je li se šalila ili ne, ali upalilo je", neki su od komentara ispod objave.

Ukosnice, dm, 3.84 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.