ANKETA Koji su vam najdraži keksi?

Foto: Shutterstock/Promo/kras.hr/bazzar.hr/konzum.hr/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS su police trgovina prepune raznih vrsta slatkiša i grickalica, od stotina vrsta bombona i čipseva pa sve do keksa, vafla i čajnih peciva. Danas je izbor veći nego ikad te je gotovo svima lako naći nešto što će im utažiti želju za slatkim ili slanim. 

Moramo priznati da smo mi veliki ljubitelji raznih vrsta keksa te smo ih gotovo sve i probali s ove liste. S dodatkom čokolade ili bez ičega, nama su keksi nezaobilazni kada poželimo nešto slatko. 

Uz kavu ili čaj upravo su oni idealan zalogaj, a zanima nas koje vi najradije birate. U anketi možete ocijeniti ponuđene kekse i vafle ocjenom od 1 do 5 i tako nam otkriti svoje favorite, ali i one koje ste probali i nisu vam se svidjeli. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.