ANKETA Biste li kupili ofarbana jaja?

Foto: Shutterstock/kaufland.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POJEDINE trgovine, ususret Uskrsu, uvrštavaju ofarbana jaja u svoju ponudu, dok ih neke, poput onih u Njemačkoj, nude kroz cijelu godinu. Ofarbana jaja odličan su izbor za one koji žele uštedjeti vrijeme ili izbjeći nered koji nastaje prilikom farbanja jaja kod kuće.

Proces proizvodnje ofarbanih jaja za trgovine obično prati stroga pravila kako bi se osigurala njihova sigurnost i kvaliteta. Jaja se prvo temeljito peru i dezinficiraju. Zatim se primjenjuju različite metode bojanja, koristeći prirodne i sintetičke boje, kako bi se dobila željena boja i uzorci.

Na kraju, jaja se često završno obrađuju tankim slojem jestivog voska radi očuvanja svježine i postizanja sjajnog izgleda.

Našli smo ih i kod nas

Dok smo pregledavali kataloge domaćih trgovina u potrazi za uskrsnom ponudom, uočili smo da Kaufland nudi pakiranje od šest unaprijed ofarbanih jaja po cijeni od 2.09 eura. Ponudu možete vidjeti ovdje

Neovisno odlučite li se za tradicionalno bojanje jaja kod kuće ili za kupnju gotovih ofarbanih jaja, suština Uskrsa ostaje nepromijenjena - proslava novih početaka i vrijeme provedeno s obitelji i prijateljima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.