Ako ste si htjeli kupiti aparat za kavu Nespresso, sada je dobra prilika

Foto: nespresso.com/nespresso.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO pripadate onoj skupini ljudi koja ne može započeti dan bez šalice kave, i k tome volite da aparat odradi sve umjesto vas, na pravome ste mjestu. Najjednostavniji aparati za kavu su vjerojatno oni na kapsule. U spremnik se napuni voda, a u aparat se umetne kapsula i pritisne se gumb. Ne treba svakako ni zaboraviti na lijepu šalicu koja se stavi na za to predviđeno mjesto. I to je to. 

Postoji mnogo marki koje nude takve aparate, poput Krupsa i Nespressa. Od ove potonje smo našli aparate na dobroj akciji pa ako ste si ga pikirali, sada je možda dobro vrijeme za nabavu. Nespresso (ogranak Nestlea) već je dugo u poslu kuhanja kave u kapsulama, točnije od 1976. godine. 

Nespresso u svojoj ponudi ima nekoliko aparata za kavu, a nudi dva sustava. Original i Vertuo. Prema marki, asortiman aparata za kavu Original nudi iskustvo klasičnog espressa, dok aparati Vertuo nude cijeli niz stilova kave, s do pet veličina šalica. Svaki sustav također ima vlastitu tehnologiju za ekstrakciju kave.

Na službenoj Nespresso stranici može se pronaći blagdanska ponuda aparata na popustu. Tako Vertuo aparati koštaju od 79 eura naviše. No i oni drugi su, uz kupnju određenog broja kapsula, uključeni u ovu ponudu, a izdvojili smo nekoliko aparata niže. 

Vertuo Pop

Vertuo Pop dolazi u šest različitih boja, od jarko crvene do pacifik plave. Krasi ga elegantan i kompaktan dizajn te će se uklopiti dobro u sve kuhinje, a odličan je za one manje. U njemu se mogu pripremiti kave za do četiri veličine šalica, od Espresso do Mug. 

Vertuo Pop koristi patentiranu Centrifusion tehnologiju. Težak je 3.5 kg, a ima spremnik za vodu kapaciteta 0.6 l. 30 sekundi je potrebno da se aparat zagrije na optimalnu temperaturu za pripremu kave, a automatski se isključuje nakon dvije minute. Redovna cijena mu je 125 eura, a sada se na popustu može kupiti za 79 eura. 

Vertuo Pop, crni, cijena na sniženju je 79 eura (595.23 kn)

Vertuo Next

Vertuo Next nešto je veći od Vertuo Pop aparata za kavu. Teži četiri kilograma i ima spremnik za vodu kapaciteta od jedne litre. U njemu se može pripremiti niz kava različitih stilova u pet veličina šalica. Koristi istu tehnologiju kao i Pop verzija - Centrifusion. Isto dolazi u velikom rasponu boja, a redovna cijena mu je 169 eura. Trenutno se može kupiti na 20% popusta. 

Vertuo Next, crveni, redovna cijena je 169 eura (1273.33 kn)

Original aparati

Na posebnoj blagdanskoj ponudi su i aparati Original Nespresso i to do 50%, ali uz kupnju kapsula. Tako se npr. na Essenza Mini aparat dobije 30% popusta uz kupnju 50 kapsula kave, 40% popusta uz kupnju 100 kapsula kave i 50% popusta uz kupnju 150 kapsula kave. 

Essenza Mini C, bijeli, redovna cijena je 125 eura (941.81 kn)

Kompletnu blagdansku ponudu pogledajte ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.