Zlatni par: Zayn i Gigi pokreću modni brend?

Foto: Splash News, Instagram

ONA se kuži u modu, on je njezin dečko...

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, plavokosa Gigi Hadid i njezin dečko, pjevač Zayn Malik, zvjezdani su par od studenog prošle godine.

Gdje god se pojave, izazovu neviđenu pozornost, a sve su glasnija šuškanja kako mladi par uskoro kreće i u zajednički biznis.

U pitanju je zajednički modni brend, a golupčići žele stvoriti poslovno carstvo iz odjeće i modnih dodataka. S obzirom na njihovu popularnost te činjenicu kako se njihov stil rado kopira diljem svijeta, ne sumnjamo kako će kolekcija odmah nestati s polica.



"Njihova inspiracija je Victoria Beckham. Ona je svoje modno carstvo izgradila radeći s iskusnim ljudima, koji su joj pomogli realizirati njezine ideje. Zayn i Gigi trenutno su u potrazi za kvalitetnim i profesionalnim ljudima iz talijanske modne industrije", otkrio je izvor blizak paru.

"Njihova ideja je stvoriti brend, koji je usmjeren na tri razine prihoda.To će biti ključni raspon, a svaka razina imat će različitu količinu detalja, koji će određivati cijenu."



No, još uvijek se ne zna kakav će stil prevladavati kolekcijom. Sudeći prema onome što smo dosad vidjele, vjerujemo kako će to biti "ulična elegancija", što nam se itekako sviđa.

Podsjetimo, par je zajedno od studenog 2015. godine. Gigi je zbog Zayna ostavila pjevača Joeja Jonasa, s kojim je bila pola godine, dok je Zayn prvo napustio popularni bend One Direction, a zatim i zaručnicu Perrie Edwards, na iznenađenje svih pa čak i nje same.

No, čini se kako nakon kiše doista uvijek dođe sunce...

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.