Zgodne i samouvjerene: 20 najizazovnijih izdanja slavnih dama iz 2019. godine

Foto: EPA-EFE, Cover Images, Getty Images

GODINA 2019. gotovo je iza nas, a s njom i neka od najseksi izdanja kojima su slavne dame pokorile crveni tepih. 

Iako svake godine iznova pomislimo da smo već vidjeli sve, one nas uvijek uspiju iznenaditi, a neke i više puta. Ovogodišnja Met Gala bila je pravo okupljanje glumica, manekenki i ostalih slavnih dama u riskantnim i smjelim izdanjima, a sličan je dress code prevladavao i na dodjelama nagrada Oscar i Emmy. 

U nastavku pogledajte 20 izdanja slavnih koje su nas kroz proteklih 12 mjeseci obarale s nogu svojim besprijekornim tijelima i izazovnim odjevnim kombinacijama. 

Kim Kardashian West

Najpoznatija starleta na svijetu morala se naći na ovoj listi jer se o njezinoj haljini s Met Gale još uvijek priča. 

Kendall Jenner

Kimina polusestra Kendall dospjela je na našu ljestvicu s čak dva vruća izdanja- onim s partyja nakon dodjele Oscara te onim s Met Gale

Rihanna

Pjevačica je na nedavnoj premijeri filma Queen and Slim u Los Angelesu gotovo otkrila previše u svojoj rizičnoj kimono-haljini

Kate Beckinsale

I ova je poznata glumica, kao i Kendall Jenner, na našu ljestvicu dospjela s dva outfita. Najprije je to učinila prozirnim outfitom s partyja nakon dodjele Zlatnih globusa, a zatim sa zanimljivom kreacijom s dodjele nagrada NAACP Image. 

Zendaya

Prekrasna je glumica sve oborila s nogu kada je prošetala crvenim tepihom prije ovogodišnje dodjele nagrada Emmy u zelenoj toaleti koja je savršeno istaknula njezinu vitku figuru

Emily Ratajkowski

Manekenka je na ovogodišnjoj Met Gali rekreirala jedan od najpopularnijih outfita legendarne pjevačice Cher. Naravno, nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

Hailey Bieber

Da moda ne poznaje granice, Hailey je dokazala na Met Gali haljinom koja je imala toliko dubok izrez na leđima da su joj se jasno vidjele tangice.

Jennifer Lopez

Naravno da se na popisu morala naći i J.Lo koja je ove godine po prvi put u životu prošetala pistom i to na milanskom Tjednu mode na kojem je predstavila Versaceovu novu verziju njezine legendarne haljine s početka milenija. No, osim ovog modnog spektakla, ne smijemo zaboraviti niti njezino izdanje s Met Gale koje je definitivno jedno od najizazovnijih. 

Emma Roberts

Lijepa je glumica sve iznenadila kada se na partyju nakon ovogodišnje dodjele Oscara pojavila u haljini s visokim prorezom i golim ramenima. 

Margot Robbie

Prekrasna Margot ukrala je svu pažnju na premijeri filma Once Upon A Time In Hollywood na kojoj je nosila bijelu haljinu s dekolteom do pupka

Naomi Campbell

Legendarni supermodel pokazao je gotovo sve na eventu Fashion for Relief.

Emilia Clarke 

Na dodjeli nagrada Emmy, Emilia Clarke je pokazala svoju divlju stranu odjenuvši haljinu s ogromnim dekolteom. 

Normani

Pjevačica je na Rihanninu reviju Savage x Fenty došla u halterima, korzetu i svilenom ogrtaču i poručila svima da od nje mogu očekivati svašta

Bella Hadid

Službeno najljepša žena na svijetu često oduzima dah svojim izazovnim izdanjima, no njezina najsmjelija izdanja ove godine bila su ona s dodjele nagrada MTV VMA te s prošlotjednog humanitarnog eventa u Miamiju

 

Embed from Getty Images

Priyanka Chopra Jonas

Priyanka nas je ove godine najviše oduševila izdanjem koje je nosila na premijeri filma njezinog supruga Nicka Chasing Happiness. 

Irina Shayk 

Iako Irina obara s nogu baš svakim svojim izdanjem, ono po kojem ćemo je pamtiti je definitivno zlatna toaleta s dodjele Oscara u kojoj je prošetala držeći se za ruke sa svojim tadašnjim zaručnikom Bradleyjem Cooperom.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.