Ženska solidarnost ili medijska predstava? Bella napala tjelohranitelja zbog upotrebe sile

Foto: Instagram

NADAMO se da je Bella takva frajerica i kad se kamere ugase.

20-godišnja manekenka Bella Hadid jedno je od najpopularnijih celebrity lica na svijetu, a njezini obožavatelji broje se u milijunima.

Smeđokosa ljepotica ne može otići baš nigdje, bez da je paparazzi prate u stopu, a kamo li prošetati New Yorkom u kojem se trenutno održava Tjedan mode i na kojem Bella nosi revije, ali i tulumari.

Koliko je to bliceva fotoaparata pokazao je jedan video koji je osvanuo na YouTubeu,  u kojem Bellu prati i horda tjelohranitelja.

U jednom trenutku jedan od njezinih zaštitara postao je nešto grublji prema fotografkinji koja ju je željela uslikati, a jasno se vidi kako je manekenka brzo stala u njezinu obranu te je gurnula tjelohranitelja, s ljutitim izrazom lica.


I ne samo to, nego je Bella zatim provjerila je li sa ženom sve u redu, no nadamo se da to nije samo radi publiciteta, nego da bi tako nešto napravila i kada bi znala da su kamere ugašene.

I njezina starija sestra Gigi prošle je godine imala incident na Fashion Weeku u Milanu, također pred kamerama, kada je nepoznatog muškarca morala lupiti laktom u glavu, kako bi se istrgnula iz njegovih ruku kada ju je zgrabio.

S curama nema šale!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.