Zbog ovakvog dekoltea nitko nije gledao u lice Halle Berry

Foto: Splash News, Getty

IAKO je zakoračila u šesto desetljeće, glumica izgleda fantastično.

Naravno, radi se o 51-godišnjoj Halle Berry, kojoj bi na licu i tijelu pozavidjele i puno mlađe kolegice.



A jučerašnjom pojavom na filmskom festivalu u Torontu, glumica je to još jednom dokazala kada se pojavila s vrlo dubokim dekolteom, koji se ne bi usudila nositi svaka žena, bez obzira na godine.

U crnim dugim hlačama te prozirno-cvjetnoj majici dugih rukava, Halle je pokazala više nego inače, no sve na njoj bilo je u granicama dobrog ukusa. Osim toga, glumica je oduševila raskošnom pletenicom koju je nosila.



I iako vjerujemo kako su svi muški pogledi jučer bili na njoj, holivudska zvijezda nikako da pronađe sreću u ljubavi.

Jedan od bivših dečkiju bio je toliko nasilan prema njoj da je nakon jednog napada izgubila čak 80 posto sluha na lijevom uhu. Prvi suprug, igrač bejzbola David Justice, također nije bio predobar prema njoj jer, kako je sama jednom prilikom izjavila, s njim je bila toliko depresivna da je razmišljala o tome da si oduzme život.



Drugi suprug, glazbenik Eric Benet, bio je ovisnik o seksu pa je brak potrajao tek 2 godine. U studenom 2005. godine, Halle je upoznala markantnog manekena Gabriela Aubryja s kojim je u ožujku 2008. godine dobila kćerkicu, no samo 2 godine kasnije par se odlučio razići.



Nakon prekida par je pokrenuo javnu i nimalo lijepu bitku za skrbništvo, a u međuvremenu se glumica zaljubila u francuskog glumca Olivera Martineza, koji je također na glasu kao veliki zavodnik, a bio je poznat i po svojoj 7-godišnjoj vezi s Kylie Minogue.

Nakon što je sudac odbio njihov zahtjev da se s njezinom kćerkicom presele u Francusku zbog Aubryja, maneken i glumac potukli su se u glumičinoj kući zbog čega je Aubry dobio zabranu pristupa bivšoj djevojci, kćeri, ali i Martinezu, iako mu je ovaj navodno prijetio da će ga ubiti, ako ne pristane na selidbu.



Martinez je postao njezin suprug u srpnju 2013. godine, tri mjeseca prije rođenja njihovog sina, no brak je potrajao do 2015. godine.

Glumica je priznala kako u njezinom životu trenutno ne postoji nitko osim djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.