Zavirili smo u travanjsku kutijicu sreće koja vrišti LJETO!

Foto: Promo

O DA! Sigurno i ti računaš da nas još malo vremena (čitaj: dvije plaće) dijele do ljeta, kupanja i uživanja. To zna i tim BeautyBoxa koji je već počeo svoje pretplatnice pripremati za ljetnu sezonu odličnim proizvodima.

Travanjska kutijica sreće, dupkom puna krila je ČAK osam proizvoda. Jedan tester, jedno putno pakiranje i ČAK šest full size proizvoda. Teško da je nekome travanj bio loš nakon genijalne kutijice sreće. Svoje oduševljenje sadržajem nije krila ni blogerica Matea koja je zavirila u travanjski BeautyBox.

Što je to kutijica sreće?

BeautyBox je tvoja šansa da na kraju mjeseca u ruke primiš najslađe dizajniranu kutiju punu vrhunski beauty proizvoda. Osim što kutijica utječe na tvoj hormon sreće ona ti pomaže i da uštediš (za izlazak, shopping, kavu...). Vrijednost proizvoda je i nekoliko puta veća od cijene same kutijice.

U travanjskoj kutijici sreće krio se proizvod čija je vrijednost duplo veća od cijene BB. Proizvod koji vrišti ljetooo i priziva preplanuli ten o kojem sanjamo bit će visoko na ljestvici must have proizvoda ljetne sezone.

LAS CHICKS BRONZE pekmez za brže tamnjenje i brončanu put (originalno pakiranje, 250 ml, 199, 00 kn) prirodni je proizvod koji ubrzava proces tamnjenja prirodnim sastojcima koji dubinski hidratiziraju kožu. Proizvod ne sadrži umjetne zaštitne filtere, parabene, sintetičke boje i mirise i nije testiran na životinjama.

Zašto volimo biti preplanule? Osim što nam tamna boja prekriva nedostatke, naš osmijeh dolazi do izražaja. Bijeli zubi, široki osmijeh – koga mogu ostaviti ravnodušnim?! Himalaya stain away pasta za zube (originalno pakiranje, 75 ml, 27, 90 kn)  omogućuje tri nijanse svjetlije zube uz zaštitu cakline. Zubna pasta štiti i njeguje zube i desni te sprječava nakupljanje plaka.

Brend koji je po prvi put stigao u kutijici sreće za ožujak osvojio je pretplatnice diljem Hrvatske koje su odmah poželjele još! BeautyBox je to ispunio i razveselio ih s NACOMI mousseom za tijelo (originalno pakiranje, 180 ml, 65, 90 kn). Nježni body mousse s aromom borovnice, shea maslaca i uljem slatkog badema njeguje i omekšava kožu. Ulje šipka i ekstrakt borovnice usporavaju prerano starenje i izjednačuju ton kože.

A upravo nakupine u obliku narančine kore na našem tijelu naša su najčešće noćna mora kada pomislimo na ljeto i sezonu kupanja. U pomoć uskače GEOMAR, anticelulitno blato s morskim algama (originalno pakiranje, 80 g, 27, 90 kn). Blato je idealno za područja zahvaćena tvrdokornim celulitom, djeluje brzo, obnavlja kožu i vraća elastičnost.

Za sezonu kupanja i sunčana valja kožu pripremiti i VASELINOM (originalno pakiranje, 50 ml, 12, 90 kn), 100% kozmetičkim voskom koji zadržava vlagu i pomaže u njezi kože bez začepljenja pora. Dovoljno je nanijeti tanki sloj na suha područja.

A što kada proizvode želiš ponijeti na putovanje? Za to se pobrinula ASTERIA, domaći brend iza kojeg stoje majka i kćer. Kozmetička torbica (originalno pakiranje, 49, 90 kn) napravljena je od prirodnih materijala kao i ostali proizvodi brenda koji naglasak stavljaju na proizvodnju odjeće za spavanje i modnih dodataka.

U kozmetičku torbicu stane L'ANGELICA, mlijeko za tuširanje (uzorak) koje sadrži hranjiva ulja te biljne ekstrakte. Kremasta formula s njegujućim uljem makadamije nježno čisti kožu, ostavlja je mekom i osvježenom.

A za svježi miris odjeće pobrinula se TETA VIOLETA (putno pakiranje, 5, 99 kn) s gelom za pranje odjeće koji uklanja čak 99 posto tvrdokornih mrlja. Gel štiti odjeću od sivila, lako je topiv i učinkovit i na niskim temperaturama.

Dupkom puna kutija opet je pripadnice ljepšeg spola ostavila bez riječi! Osiguraj si isto klikom na www.beautybox.hr i naruči svibanjsku kutijicu sreće! Količine su ograničene, a već sada se da naslutiti da će kutijica biti puna proizvoda koje trebaš ODMAH!

Dodaš li u svoju narudžbu više od jedne kutijice, dodatno štediš. Punu cijenu dostave od 25 kuna plaćaš za prvu kutiju, a za svaku dodatnu u istoj narudžbi simboličnih pet! Dojavi frendicama, udružite se i nabaviti svoje kutijice sreće!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.