Zašto su odjednom svi poludjeli za hortenzijama?

Foto: Getty, Rex, Instagram 

OVOG ljeta jedan je neobični cvjetni uzorak sve ostale bacio u drugi plan.
 
Dosad ste ga već morale primijetiti, ako ne nigdje drugdje, onda barem na Instagramu koji je preplavljen, a nose ga baš sve poznate blogerice i mnoge druge slavne dame. Riječ je o hortenzijama, za čiju popularnost možemo zahvaliti luksuznom brendu Dolce&Gabbana. 
 
 
Njihova posljednja kolekcija posuta ovim lila cvjetićima očito je bila pun pogodak, što uopće ni ne čudi od brenda čije komade uvijek prepoznajemo baš zbog upečatljivih uzoraka. A na ovaj su se zakačili baš svi koji si mogu priuštiti skupocjenu dizajnersku odjeću.
 
 
Sofia Vergara slobodno bi sama mogla proslaviti ovaj uzorak, koliko joj dobro pristaje, a nabavila je čak i "matching" masku za mobitel.
 
 
Hortenzijama nje odoljela ni Beyonce koja je nabavila i istu haljinicu za Blue Ivy.
 
 
Kendall Jenner privlačila je sve poglede na jednom događaju u mini D&G haljini otkrivenih ramena koju je hrabro, ali uspješno, uskladila s bijelim čizmicama.
 
 
A kad nešto nosi i Miranda Kerr, onda ste sigurni da se radi o hitu jer ova stajliš dama neće na sebe obući bilo što.
 
 
Glumica Olivia Culpo također je zavirila u cvjetnu kolekciju brenda i odlučila se za jedan malo ležerniji komad.
 
 
Osim haljina i majci, kolekcije s hortenzijama uključuju suknje, hlače, sunčane naočale, kombinezone i brojne druge komade. A da je sve hit, uvjerit će vas još hrpa poznatih i manje poznatih fashionistica koje su se na Instagramu pohvalile svojim D&G cvjetnim komadima.
  
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.