Vin Diesel otkrio datume posljednja tri nastavka "Brzih i žestokih"

Foto: Screenshot Youtube

DVA desetljeća, 10 filmova i 1 saga.

"Brzi i žestoki" osvojili su naša srca već u prvom nastavku, a dosad smo ih pogledali 7. 
 
Iako se vjerovalo kako će to biti posljednji nastavak, posebno nakon tragične smrti jednog od glavnih glumaca, Paula Walkera, brzo je postalo jasno kako neće, a zapravo nas još očekuju tri nastavka.
 
Vin Diesel poslužio se Instagramom kako bi svim obožavateljima najavio točne datume izlaska sva 3 filma. Tako osmi nastavak izlazi 14. travnja 2017. godine, deveti 19. travnja 2019. godine, a zadnji nastavak 2. travnja 2021. godine.
 
"Studio me zamolio da objavim neke vrlo važne vijesti", napisao je ispod slike Vin.
 
 
Podsjetimo, serija američkih akcijskih filmova, koja se bazira na ilegalnim uličnim automobilskim trkama, započela je 2001. godine, a gotovo svi likovi odmah su dobili vojske obožavatelja. To posebno vrijedi za Vina Diesela i Paula Walkera, koji su tumačili glavne uloge.
 
No, prije nešto više od 2 godine, Paulov se život ugasio u tragičnoj automobilskoj nesreći u Los Angelesu, kada je on imao svega 40 godina.
 
Upravo zato, posljednji prikazani nastavak filma bio je vrlo emotivan, kako za ekipu filma, tako i za obožavatelje, a sa zarađenih 384 milijuna dolara, smjestio se na četvrto mjesto najboljih početaka prikazivanja ikad.
 
Sigurne smo kako će i posljednja tri nastavka donijeti dobru zaradu...
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.