Victoria Beckham nije sama na novoj naslovnici Voguea

Foto: Instagram

BIVŠA Spajsica i slavna dizajnerica Victoria Beckham zvijezda je nadolazećeg izdanja britanskog Voguea.

No ovoga puta ne u ulozi modne ikone, već obiteljske žene. Naime, društvo joj na naslovnici čine i njena djeca te obiteljski pas, dok se suprug David Beckham pojavljuje u editorijalu unutar stranica časopisa.

7-godišnja Harper, 13-godišnji Cruz David, 16-godišnji Romeo James i 19-godišnji Brooklyn na naslovnici poziraju s mamom ispod stabla, dok se u časopisu igraju vodenim puškama oko svojih roditelja koji sjede na travi i kujice Olive koja skakuće preko Victorije. 

Britanska "druga kraljevska obitelj", kako ih nazivaju na stranicama Voguea, dobila je čast krasiti naslovnicu za listopad povodom 10. godišnjice Victorijine dizajnerske karijere. 

A osim što su dokazali da su zaista prekrasna i sretna obitelj, ovime su David i Victoria definitivno odagnali glasine o njihovom razvodu koje su preplavile britanske medije početkom ljeta.

Uz fotke naslovnice i editorijala, na Instagramu britanskog Voguea objavili su i kratki video u kojem je Victoria pokazala svoj odličan smisao za humor.

"Danas smo tu kako bismo snimili priču koja slavi bogatu i inspirativnu povijest jedne od najdugovječnijih i najinspirativnijih modnih ikona svih vremena. Mene, Victorije Beckham", kaže Posh Spice na početku videa u kojem, između ostalog, pozira ležeći bočno s jednom podignutom nogom - pozi koju je upravo ona proslavila na Instagramu, te se šali na vlastiti, ali i na račun Spice Girlsica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.