Victoria Beckham je primijenila omiljeno modno pravilo vaše bake

Foto: Getty Images

POSLJEDNJIH godina mnoga su zastarjela modna pravila pala u vodu zahvaljujući novim trendovima, ali i poznatim trendsetericama koje su ih odlučile početi kršiti.

Jedna od njih definitivno je i Victoria Beckham koja svojim stajlinzima redovito nameće nova pravila i trendove. No u svojem posljednjem outfitu odlučila je primijeniti jedno zbilja staro modno pravilo koje vas je mogla naučiti vaša baka.

Radi se o usklađivanju boje torbice i cipela, pravilu koje je danas postalo jednako besmisleno kao ono da se ružičasta ne može kombinirati s crvenom bojom, i od Victorije ovo zbilja nismo očekivali.

Embed from Getty Images

Dizajnerica je za gostovanje u emisiji Jimmy Kimmel Live obukla bijelu haljinu s crnim škrabotinama i visokim ovratnikom te ružom oko vrata od iste tkanine. Haljinu je iskombinirala s jarko ljubičastim salonkama, a pri dolasku u studio je nosila i clutch torbicu iste boje koju možete vidjeti OVDJE.

Sve što je nosila dio je najnovije kolekcije njezinog istoimenog brenda koju je predstavila u rujnu na londonskom Tjednu mode.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.