Veliki modni trendovi na koje u 2018. godini možete zaboraviti

Foto: Instagram 

IAKO je 2017. godina donijela pregršt lijepih i nosivih trendova, u novoj godini od mnogih ćemo se morati oprostiti. 
 
No želite li biti "in", to je nešto s čim se morate naučiti nositi, jer moda se stalno mijenja. Ono čemu se možete veseliti su novi, još ljepši trendovi koje donosi 2018. godina, kao i činjenici da će se svi trendovi s kojima se sada opraštamo jednom sigurno opet vratiti. A evo što u novoj godini više neće biti "in":

Choker ogrlice
 
 
Iako se 2016. godine činilo da chokeri nikada neće izaći iz mode, već 2017. u drugi plan su ih bacile statement naušnice. A upravo taj komad nakita pobrinut će se da u novoj godini potpuno zaboravimo na choker ogrlice. No pitanje je vremena kada će opet doživjeti svoj veliki povratak, možda već na proljeće, a možda i za 20 godina, koliko im je trebalo posljednji put.

Gola ramena
 
 
Još jedan trend iz devedesetih za koji se činilo da nam nikad neće dosaditi, u 2018. godini ipak nas napušta. Iako se radi o jako laskavom trendu, činjenica jest da je proteklih nekoliko sezona toliko isforsiran da je već svima lagano dosadio. Koliko ste samo puta čuli rečenicu: "Gola ramena su novi dekolte?" Možda je vrijeme da opet pružimo šansu dobrom starom dekolteu i bar na nekoliko godina umirovimo otkrivena ramena.
 
Korzeti
 
 
Trend koji je pokrenula Kim Kardashian jedno je vrijeme izgledao zabavno i svježe, no njegova pokretačica nosila ga je toliko puta da je svima vrlo brzo dosadio. Koliko god bili laskavi, za korzete i široko remenje u 2018. godini nema mjesta i morat ćete pronaći druge načine za isticanje struka. Mi predlažemo haljine i bluze na preklop, ali i sve druge komade koji se sužavaju u struku.
 
Vrećaste torbe
 
 
Takozvane "bucket" torbe prije nekoliko godina zaludile su žene svojim izgledom i prostranošću, no čini se da se i njihovoj popularnosti bliži kraj. U 2018. godini zamijenit će ih strukturirane torbice geometrijskih oblika i detalji poput metalnih okruglih ručki. Ipak, sumnjamo da će vrećaste torbe dugo biti "out" i predviđamo im jako brz povratak u modu.
 
Mini ruksaci
 
 
Iako su slatki, njihova velika mane je ta što u njih ne stane gotovo ništa, pa ni ne čudi da se nisu uspjeli zadržati dulje od godinu dana. Ipak, to ne znači da ćemo prestati nositi ruksake obične veličine, a sada se već čini da će oni u modi biti zauvijek. 
 
Bomber jakne
 
 
Iskreno, nemamo ništa protiv njih, ali sigurni smo da su i vama već poprilično dosadile jer jedno su ih vrijeme nosili baš svi. U 2018. godini nosit će se nešto strukturiraniji krojevi i laskave siluete, a bomber jakne idu na zasluženi odmor. 

Torbice oko struka
 
 
Kontroverzni trend na koji su pale samo street style zvijezde nije uspio pronaći svoju širu publiku i nakon godinu dana ipak se povlači u nadi da će jednom ipak doći njegovo vrijeme. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.