Uvijek nasmijana ljepotica koja jednostavno nema sreće u ljubavi

Foto: Getty, Splash News

UVIJEK besprijekorno sređena i nasmijana, no u ljubavi nikako da pronađe onog pravog.


Radi se o 44-godišnjem bivšem top modelu, voditeljici i dizajnerici Heidi Klum koja i s četvero djece stigne baš uvijek izgledati besprijekorno.



To je još jednom dokazala sinoć na amfAR gali u New Yorku gdje je zasjala u dugoj haljini s visokim prorezom koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge.

Tako nas je i podsjetila na svoju burnu ljubavnu prošlost koja je počela s njezinim prvim suprugom, stilistom Ricom Pipinom, s kojim se vjenčala davne 1997., a rastala 2002. godine, a nastavila s vremešnim talijanskim zavodnikom Flaviom Briatoreom u ožujku 2003. godine.



Već u prosincu iste godine, njemačka ljepotica obznanila je trudnoću, a Flavio ju je ostavio dok je još bila trudna s kćerkicom Leni oko koje se milijunaš nikada nije previše brinuo. No ubrzo nakon ljubavnog brodoloma Heidi je započela vezu s glazbenikom Sealom koji je jednom prilikom ispričao zanimljivu anegdotu o prvoj noći koju su proveli zajedno.



"Tu noć mi je rekla da je trudna, a ja sam je pitao: 'Zar već? Pa to je divno!', a odgovorila mi je: 'Ne s tobom, glupane'", kroz smijeh je ispričao glazbenik koji joj je postao suprug 2005. godine u Meksiku.


Seal je u međuvremenu priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dan danas inzistira na tome da je on otac njezinog prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi.



"Svi su mislili kako sam ja divna osoba zbog toga, no zapravo sam ja bio sretnik", rekao je tada Seal koji je često isticao i kako nikada nije bio sretniji.

No, i ta je ljubav pukla nakon sedam godina braka, a par ima troje biološke djece i dan danas su zbog njih ostali u vrlo bliskim odnosima te se šuška kako je upravo on svojoj bivšoj supruzi bio rame za plakanje nakon prekida višegodišnje veze s 36-godišnjim trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom s kojim je prekinula u listopadu 2017. godine.



Iako je Vito jednom prilikom uhvaćen kako ljubi nepoznatu brinetu, pričalo se i kako je Heidi njega ostavila zbog prenatrpanog rasporeda.

Između Seala i Vite ugurao se i njezin tjelohranitelj Martin Kristen s kojim je bila dvije godine, ali ni to nije potrajalo.



No, čisto sumnjamo kako se muškarci ne trgaju za pažnju slavne ljepotice kojoj bi na izgledu pozavidjele i mlađe žene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.