Uvijek je imala dobar ukus za frajere: Upoznajte novog, 20 godina mlađeg dečka Kylie Minogue

Foto: Splash News, Instagram, Calvin Klein

AUSTRALSKA džepna Venera ponovno je sretna u ljubavi.

47-godišnja pjevačica Kylie Minogue uvijek je imala dobar ukus za muškarce, a nastavila ga je i sad, nakon što je napokon priznala tko joj je novi dečko.
 
 
Radi se o 27-godišnjem glumcu Joshui Sasse, a Kylie je vezu s 20 godina mlađim dečkom priznala na Instagramu, nakon što je objavila zajedničku sliku s finala svjetskog ragbi kupa. Iako detalji ljubavi još uvijek nisu poznati, pjevačica je priznala kako su počeli hodati nakon što su se upoznali na setu njegove serije "Galavant".
 
 
A tko je Joshua Sasse? Sve što zasad znamo jest da je rođen 1987. godine u Engleskoj te je još uvijek relativno nepoznat glumac, koji traži svoje mjesto pod holivudskim suncem. Iako moramo priznati da nismo gledale njegove filmove, s njegovim Instagram profilom je sasvim druga priča.
 
Profil mu je prilično šarolik, a po onome što smo vidjeli, Joshua voli Kylie, pse, izlete u prirodu, odlaske u teretanu te puno radi.
 
 
A ako se vratimo nakratko u prošlost, slavna pjevačica uvijek imala dobar ukus za muškarce. Tako su se među bivšim ljubavima i avanturama lijepe Kylie našli sljedeći komadi.
 
1. Oliver Martinez
 
Francuski glumac, koji se trenutno razvodi od glumice Halle Berry, s Kylie je bio od 2003.-2007. godine, a bio joj je i najveća podrška kada joj je 2005. godine dijagnosticiran rak dojke. Šuškalo se kako su prekinuli nakon što je Oliver uhvaćen u društvu puno mlađe druge žene.
 
 
2. Andres Velencoso Segura
 
Španjolski model ljubio je lijepu pjevačicu sve do listopada 2013. godine, a kolika je njihova veza bila ozbiljna, svjedoči činjenica da si je zgodni Španjolac tetovirao njezino ime malo ispod kuka. Par je bio zajedno 5 godina.
 
 
3. Calvin Harris
 
Bila je to samo kratka, ali slatka avantura, 2007. godine, nakon što je jedan od najplaćenijih DJ-a današnjice  producirao nekoliko pjesama na njezinom albumu "X". Nakon toga, Calvin je bio u vezi s Ritom Orom, a danas ljubi pjevačicu Taylor Swift.
 
 
4. Jay Kay
 
Frontmen popularne grupe Jamiroquai i Kylie viđeni su nekoliko puta u vrućim izlascima tijekom 2003. godine, no to se nikada nije razvilo u nešto više.
 
 
5. Michael Di Nuzzo
 
Australski glumac bio je njezin dečko svega godinu dana, i to od davne 1998. do 1999. godine.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.