Trendovi koje je pokrenuo Instagram

Foto: Instagram 

ONO što preplavi Instagram, automatski postaje hit.
 
Za ovu formulu već znate, a Instagram već dulje vrijeme diktira razne modne trendove. Ovo je 5 trendova koje je lansirala upravo ova društvena mreža.
 
1. Mrežaste čarape
 
Mrežaste čarape jedan su od onih trendova koji se smatra upitnim i pomalo kontroverznim. Iako se nose već dugo, Instagram ih je tek sad odobrio kao legitimnu dnevnu garderobu.
 
2. Traperice s resicama
 
2017. godine došlo je do prave modne revolucije kada je jeans u pitanju. Onaj obični postao je "out", dok su neobični modeli postali apsolutni hit. Trapezice, traperice s volanima i resicama, u raznim bojama... Što luđe, to bolje!
 
3. Marame
 
Dok su se one dosad vezivale uglavnom oko glave i vrata, marame su se zahvaljujući Instagramu počele vezati oko struka, ruku, nogu, na torbama itd. Hvala, Instagram!
 
4. Sitni nakit
 
Tanke narukvice i ogrlice, minijaturne naušnice, minijaturne narukvice na nogama... Sve je to ove godine našlo svoje mjesto pod modnim suncem, a žene diljem svijeta odobrile su ovaj trend.
 
5. Gola ramena
 
Nema veze nosite li topić, majicu kratkih rukava, košulju, bluzu ili haljinu... Bitno je da vam se vide ramena, koja su preplavila ovu mrežu. No dolaskom sve hladnijeg vremena, ovaj trend pada u zaborav.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.