Trend koji vlada špicom: Ovu haljinu stavite na popis za jesenski šoping

Foto: Luka Šangulin/Index

IDEALNO je vrijeme da iskoristite aktualna sniženja i počastite se ovim modnim ulovom jer upravo su midi haljine zanimljivog uzorka jedan od najvećih hitova posljednjih mjeseci.

Uvjerljivo su ulicama vladale još prošlog ljeta, a potom se s modnog trona nisu skidale ni tijekom hladnijih mjeseci, dok na kraju nisu dočekale i ovo ljeto. Po svemu sudeći, ne planiraju tako lako drugima prepustiti titulu must have komada pa je krajnje vrijeme da se i vi, ako već niste, počastite jednom lepršavom i efektnom haljinom.

No umjesto jednobojnih modela kakve smo u posljednje vrijeme najčešće viđali na ulicama, radije odaberite haljinu zanimljivog uzorka u neutralnim ili tamnijim nijansama. Baš onakvu kakvu nosi i ova dama sa zagrebačke špice.

Ona ju je kombinirala s klasičnim smeđim gležnjačama i tako složila outfit koji je mnogima najdraži tijekom jesenskih dana. 

Osim što odlično izgleda u dnevnim varijantama, možete je bez problema nositi i tijekom večernjih izlazaka, a idealan je odabir za ljubiteljice poslovnog stila koje dan provode u uredu ili na sastancima. Stajliš i primjereno, baš kako treba biti!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.