Trebate ideju za svadbu? Kopirajte prekrasnu haljinu Karoline Kurkove!

PROLJEĆE nam stiže, a zajedno s njime i mnoge zabave na otvorenom, ali i svadbe koje zahtijevaju elegantne haljine. S obzirom na to da su dizajnerske haljine iznimno skupe, a opravice iz high street dućana sa sobom donose i rizik da ćete biti odjevene poput još desetak djevojaka koje će se pojaviti u istom izdanju, većina se cura za ovakve prigode odlučuje na odlazak šnajderici. Za taj podvig važno je pronaći dobar materijal i još bolji model, a mi vam preporučujemo da kopirate model u kojoj se prekrasna manekenka Karolina Kurkova pojavila na nedavnom eventu u Baden-Badenu te garantiramo da nećete pogriješiti.

Osim što je ovaj model posljednji modni trend, on obilježava i bezvremensku eleganciju, pa ćete ga moći nositi iz godine u godinu, a ako vam dosadi duljina haljine - lako je možete skratiti. Haljine na jedno rame jednako dobro pristaju i djevojkama sa bujnim i nešto skromnijim opsegom grudi, a kroj haljine izdužuje siluetu, pa će vam dobro pristajati i ako imate pokoji kilogram viška. Možete se odlučiti za ovu prekrasnu zelenu boju, ali i bilo koju drugu koja vam izvrsno pristaje.

Karolina je ovu prekrasnu zelenu haljinu upotpunila tankim remenčićem i sandalama u boji haljine, a vi ju možete kombinirati sa zlatnim detaljima ili onima u kontrastnim bojama te tako mijenjati njezin izgled svaki put kad ju obučete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.