Traperice s dvije različite nogavice prvi su bizarni modni trend u 2019.

Foto: Instagram

TIJEKOM proteklih par godina nagledali smo se raznih novih i uglavnom bizarnih varijanti traperica, od prozirnih do modela s tangama, koje su nas dovele do zaključka da s ovim odjevnim komadom ne treba pretjerano eksperimentirati.

No čini se da dizajneri nisu došli do istog zaključka, pa su i ove godine nastavili raditi na njihovoj modernizaciji, a model koji je sada osmislila dizajnerica Ksenia Schnaider samo potvrđuje našu prethodnu tvrdnju.

Traperice ove ukrajinske dizajnerice imaju dvije različite nogavice, a obje su i u skladu s trendovima te su, pretpostavljamo, namijenjene neodlučnim djevojkama koje dvoje hoće li kupiti trapezice ili model ravnog vintage kroja.

A ako ste se pronašle u ovom opisu, moramo vam reći i da će vas rješenje vaše dvojbe stajati 300 eura, koliko koštaju ove traperice, a za toliko novca možete kupiti i dva para - jedne s ravnim i jedne s nogavicama na trapez.

Zanimljivo je da ih je dizajnerica osmislila još prije nekoliko sezona, no od njih je odustala jer joj ju je suprug uvjerio da su "prelude" i da takvo nešto nikome nije potrebno, kako je otkrila u intervjuu za Vogue.

"No prije nekoliko mjeseci sam shvatila da su nekome ipak potrebne, a to sam ja", izjavila je dizajnerica te je dodala da se nada da će njene otkačene traperica barem nasmijati ljude.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.