Transformacija vrijedna divljenja: Khloe proslavila rođendan u sexy izdanju

Foto: X17/Guliver 

NAJMLAĐA Kardashianka proslavila je 33. rođendan.
 
Radi se o Khloe Kardashian, koja još uvijek nije prestala mršavjeti i tesati liniju te tako biti inspiracija ženama diljem svijeta, koje su željne takve velike i nimalo lake promjene u životu.
 
 
Khloe je utjehu od bolnog razvoda od posrnulog košarkaša Lamara Odoma pronašla upravo u teretani, ali i u još jednom košarkašu, nekoliko godina mlađem Tristanu Thompsonu, od kojeg se doslovno ne odvaja.
 
 
Zgodni par tako je njezin rođendan prvo proslavio romantičnom večerom u jednom restoranu u Zapadnom Hollywoodu, a potom u jednom karaoke baru, s ostatkom Kardashian klana.
 
 
Ne čudi previše što su svi pogledi bili na njima, jer se duo posebno sredio za tu posebnu večer. Starleta je tako zasjala u svjetlucavoj mini haljini te srebrnim sandalama, koje su dodatno izdužile njezine noge, dok je kosu raspustila u nježne valove.
 
Tristan je za to vrijeme odustao od sportske ležernosti, koju inače njeguje te uskočio u hlače, košulju i Hugh Hefner cipelice, a svoju dragu čitavo vrijeme nije puštao iz ruku.
 
 
Što god mislili o Kardashianima, morate priznati kako Khloe doista izgleda bolje nego ikad te je odličan dokaz da se trud baš uvijek isplati.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.