Tragove mamurluka danas će izbrisati ovaj beauty proizvod

Foto: Instagram

KAO da glavobolja i vrtoglavica nisu dovoljno dobre kazne za razuzdani noćni izlazak, mamurluk se uvijek mora vidjeti i na licu.
 

No ne moraju svi znati da ste sinoć popili koju čašicu viška. Natečenost, crvenilo i podočnjake možete lako prekriti šminkom, a sve što vam treba jest paleta korektora.
 
Naravno, kao i uvijek, prvi korak u šminkanju treba biti dobra hidratantna krema koja će stvoriti idealnu podlogu za make-up i vratiti koži izgubljenu vlažnost. Zatim slijedi čarolija s korektorom. Osim bež nijansi, trebat će vam i ljubičasti te zeleni korektor, a najbolje bi bilo nabaviti paletu sa svim nijansama na jednom mjestu.
 
Nakon tulumarenja i neprospavane noći koža gubi svoj prirodni sjaj te poprima žućkasti ili sivkasti ton, a tu u pomoć priskače ljubičasti korektor. Pomoću njega, na sredini čela nacrtajte veliko "V", a nanesite ga i na jagodice, kao kad stavljate rumenilo, te nekoliko točkica na podočnjake. Odmah ispod ljubičastog, na obraze nanesite i zeleni korektor te njime lagano prekrijte i sve crvene dijelove lica. Zatim odaberite bež nijansu koja najbolje odgovara vašem tenu i laganim slojem prekrijte ljubičaste i zelene tragove na licu te preostale nedostatke.

Pssst! Ako trik s korektorom ne upali u potpunosti, preko svega nanesite još malo tekućeg pudera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.