Top 5 beauty tutorijala najplaćenije blogerice na svijetu

Foto: Instagram, YouTube 

KADA vas na Instagramu prati više od 20 milijuna ljudi, onda sigurno nešto radite kako treba.
 
A ova beauty blogerica svojim je zanimljivim i korisnim tutorijalima, osim velikog broja sljedbenika, stekla i pravo bogatstvo. Tako se Huda Kattan našla na vrhu liste najplaćenijih ljudi na Instagramu, koji nisu celebovi, jer po objavi zarađuje nevjerojatnih 18 tisuća dolara, odnosno preko 117 tisuća kuna.
 
 
Huda nije samo sveprisutna na društvenim mrežama, već ja lansirala i vlastiti beauty liniju, koja se rasprodala u trenu, a ima i zavidnu listu slavnih obožavateljica, uključujući J.Lo i Kardashianke. 
 
Iz svega toga, može se zaključiti da definitivno zna što radi i da se isplati baciti oko na njene tutorijale. A kako se ne biste pogubili u moru video tutorijala, izdvojili smo top 5 najboljih od njih:
 
1. Četkicom za zube protiv mitesera

Ovo je njen najbolje ocijenjen video i ima preko 10 milijuna pregleda. U njemu Huda otkriva svoju neobičnu metodu za uklanjanje mitesera, pomoću četkice za zube.
 
2. Rođendanski make-up

Ovaj look iz 2012., slobodno možete isprobati i danas, a pošto se radi o rođendanskom make-upu, sigurno ćete se osjećati jako posebno.
 
3. Konturiranje

Huda je bila jedna od prvih beauty blogerica koja je rekreirala rutinu konturiranja Kim Kardashian, a onda ju je dvije godine nakon dodatno unaprijedila i oduševila sve.
 
4. "Baking"

Huda nije propustila isprobati nijedan beauty trend, koji je zaludio društvene mreže, pa tako ni ovaj. Ako još uvijek ne znate što "baking" znači u svijetu ljepote, obavezno bacite pogleda na ovaj tutorijal.
 
5. "Get ready with me"

Huda je neokrunjena kraljica "get ready" video tutorijala, u kojima se korak po korak sprema pred kamerama. Jedan od najboljih takvih videa definitivno je ovaj u kojem, između ostalog, pokazuje i kako napraviti savršeni cat-eye.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.