Tko je misteriozni muškarac s obiteljske slike slavnih Kardashiana?

Foto: Instagram

SADA napokon znamo.

Iako vjerujemo kako bi nastavila normalno živjeti i bez tog podatka, mi smo bile jako znatiželjne tko je muškarac, koji se pojavio na obiteljskoj slici za Dan zahvalnosti, koju je Kim Kardashian objavila na Instagramu, koja je snimljena ispred kuće Caitlyn Jenner.
 
I dok su se ostali pripadnici Kardashian-Jenner klana lako mogli prepoznati na slici, muškarac koji je u vojničkoj majici stajao lijevo od Scotta Disicka, bio je svima potpuno nepoznat.
 
No, misterij je sada riješen, a dotični je doista kao dio obitelji, barem slavnom reperu Kanyeu Westu.
 
Njegovo ime je J. Sakiya Sandifer, a Kanye je s njim odrastao u Chicagu. Sakiya ima vlastitu tvrtku We Think LLC, koja se bavi konzaltingom, a s reperom je 2009. napisao i knjigu "Thank You and You Welcome". Također, tu i tam, Sakiya pomaže reperu u pisanju pjesama, a jedna takva je "Bound 2", koja je posvećena Kim.
 
A koliko je blizak obitelji, svjedoči i činjenica da je na vjenčanju Kim i Kanyea, Sakiya pred oltar doveo Kylie Jenner, a poznat je i po tome što često putem svojih društvenih mreža brani slavnu reality obitelj, kada ih netko napada ili opisuje koliko je sretan što ima nekoga poput Kanyea u svom životu.
 
Pravi prijatelj,nema što.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.