Tihi ubojice: Ovo su znakovi da oduzimaš život svojoj vezi

Foto: Donna Karan

VEZE su komplicirane, to je nešto što već odavno znamo, ali ono što često saznamo tek nako što one završe je da smo ih same ubile. Ovo su tihi ubojice svake veze - dolaze polako, a najčešće ih uočimo kad je već prekasno.
 
Nedostatak pažnje
 
Krene suptilno, gotovo neuočljivo, a s vremenom prerasta u nešto puno veće. Nedostatak pažnje ima dvojaki efekt - prvo, kod osobe kojoj nedostaje pažnja izaziva nezadovoljstvo i paranoju, i drugo, kod osobe kojoj nedostaje pažnje izaziva potrebu da tu pažnju dobije negdje drugdje.
 
Manjak povjerenja
 
Povjerenje je iznimno važno u vezi, a ako ga nedostaje, veza pati. Nedostatak povjerenja može se manifestirati malim, sitnim znakovima koji s vremenom postaju sve veći, a ako se o tome ne razgovara, veza može nastradati zbog ljubomornih ispada. Osoba koja zna da njen partner nema povjerenje u nju s vremenom će razviti averziju prema vezi, jer će se osjećati krivom zbog nečeg što možda i nije napravila.
 
Loš seks
 
Znamo, ovo zvuči kao sasvim jasan znak, ali najčešće je stvar u tome da jedna osoba zna da je seks loš, dok druga o tome nema pojma. Osoba koja nije zadovoljna seksualnim životom će postati frustrirana, dok će ova druga živjeti u neznanju i osjećati se otuđeno jer ne zna što je točan problem.
 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.