Tekući puder za 40 kuna s listom čekanja od 25 tisuća ljudi

Foto: Instagram

O DA, na svijetu postoji i takav puder.
 
Pratite li beauty novosti, sigurno ste već čule za brend The Ordinary. On je još prošle jeseni napravio pravu pomutnju u kozmetičkom svijetu, predstavivši pripadnicama ljepšeg spola proizvode visoke kvalitete po vrlo pristupačnim cijenama pa ni ne čudi da se za njihove proizvode razvio izuzetno veliki interes.
 
 
Spomenuti brend tako je najavio lansiranje tekućeg pudera, za koji već sad postoji lista čekanja od čak 25 tisuća ljudi, obzirom da se puder još uvijek nije našao u prodaji, već će se naći tek sredinom travnja.
 
Radi se o The Ordinary Color kolekciji pudera, koji su dokazano djelotovorni u borbi protiv bora i pigmentacija, ali i u pomlađivanju kože.
 
 
U kolekciji se zapravo nalaze dvije vrste pudera u raznim nijansama: Serum Foundation, kojeg karakterizira prikrivanje srednje jačine te zaštitni faktor SPF 15 te Coverage Foundation, koji vašoj koži daje nešto prirodniji izgled. Cijena im je 5,70, odnosno 5,90 dolara pa ćemo si ga moći priuštiti baš svi.
 
Jesmo li vas uspjele zainteresirati za ovaj proizvod? Na službenoj stranici brenda možete se upisati na listu čekanja, nakon čega slijedi e-mail, u kojem ćete biti obaviješteni kada će proizvod biti dostupan za kupnju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.