Svi misle da ju on iskorištava, no ona ga ne ispušta iz ruku

Foto: X17/Guliver 

O OVOM paru itekako se priča posljednjih mjeseci.
 
38-godišnja Kourtney Kardashian godinama je bila u vrlo turbulentnoj vezi sa Scottom Disickom, s kojim ima troje djece, no duo nikada nije stao pred oltar.
 
 
I dok je Scott utjehu nakon prekida 9-godišnje veze našao u 19-godišnjoj manekenski Sofiji Richie, i najstarija sestra Kardashian upecala je mlađahnog frajera od kojeg se doslovno ne odvaja posljednjih mjeseci, točnije od svibnja.
 
Radi se o 24-godišnjem alžirskom manekenu i bivšem boksaču Younesu Bendjimi koji je prije nje ljubio manekenku Jourdan Dunn. Par se u početku itekako skrivao, no sada više to ne radi pa se tako često mogu vidjeti u javnosti.
 
 
Kourtney je i velika podrška svom 14 godina mlađem odabraniku i kada je u pitanju posao, jer mu posljednjih dana pomaže u otvaranju restorana u Los Angelesu. Kako se starleta navodno pohvalila prijateljima, svom dečku želi pomoći da zaradi dodatni džeparac, a trenutno traže idealnu lokaciju.
 
I dok oni traže nove načine zarade, žute stranice prepune su napisa kako Younes samo iskorištava famu koja je stvorena oko obitelji Kardashian kako bi zadovoljio vlastite ciljeve, dok mu zapravo i nije toliko stalo do Kourtney.
 
 
"Kourtney ne želi da Younes zarađuje samo od modelinga, već da ima pravi posao i karijeru", otkrio je izvor za Radar Online. 
 
Kako god bilo, par je jučer ponovno viđen zajedno, a mlađahni maneken svoju dragu nije ispuštao iz ruku. Prava ljubav ili gluma, pokazat će vrijeme.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.