Svaka u svom krznu: Nikolina Pišek i kćerkica Una Sofia stylish su duo

Foto: Instagram

ZGODNA voditeljica uživa u neprocjenjivim trenucima s kćerkicom Unom Sofijom.

Nikolina Pišek često je na listi najbolje odjevenih Hrvatica, a mi ćemo se apsolutno složiti s time kako voditeljica itekako zna iskombinirati modne trendove.

Uz to, Nikolina ima jedno od najboljih tijela među poznatim Hrvaticama pa doista ne postoji komad koji na njoj ne izgleda dobro.

A svaki svoj slobodni trenutak, Nikolina provodi sa svojom preslatkom kćerkicom i suprugom Vidojem u Beogradu, gdje žive a cure posebno paze na modu, kada su u pitanju izlasci.

Tako su se obje za nedavni odlazak na kavu zagrnule krznenim prslucima i jaknicama u rozim tonovima. Nikolina je pritom izabrala nešto intenzivniju i tamniju nijansu roze na kratkoj bundici, dok je malena Una Sofia nosila prsluk u boji ovčjeg krzna, a sve to na popularnu kariranu haljinicu i sive štramplice.

Nikolina je pak na bundicu iskombinirala bijele samt trapezice, koje su ove jeseni jedan od najvećih modnih hitova. Svoju je dugu kosu savršeno ispeglala, a look je upotpunila avijatičarskim sunčanim naočalama.

Make up i lak za nokte u jesenskim nijansama te savršeno oblikovane obrve, dodatno su podignuli cijelu kombinaciju, koja je, priznat ćete, bila jako stylish.

Nikolina i njezina Una doista su preslatki duo!

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.