Super bogate slavne osobe koje žive nevjerojatno skromno

Foto: JLP, Splash, Instagram, Tumblr

NJIH su zaista dobro odgojili!

Ovi slavni ljudi imaju milijune na bankovnom računu, slavu i brojne nadolazeće projekte na kojima će zaraditi, no ne kupuju helikoptere i nevjerojatne dvorce, već žive ugodno, ali za svoje prilike, jako skromno.

Jennifer Lawrence

"Curu trenutka" novostečena slava i bogatstvo nisu promijenili. Jennifer je čak i nakon prvih većih uspjeha nastavila živjeti u stanu kojem je živjela i kad se doselila u Los Angeles, a lijepu kuću na Beverly Hillsu  je kupila tek krajem prošle godine. Uz to, Jennifer kupuje u normalnim dućanima u kojima voli iskoristiti popuste i izbjegava luksuzne robne kuće. Ne voli kad ju dvore pa nema osobnog kupca već sama kupuje sve što joj treba, a nedavno se pomirila i s činjenicom da na elegantnim mjestima mora koristiti usluge osoba koje su zadužene za parkiranje automobila u kojima su stigli gosti. 



Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica potpuna je suprotnost od rastrošne Carrie koju je glumila u seriji "Sex and the City". Premda se može nazvati pravom bogatašicom, nikad ne zaboravlja skromno odrastanje u osmeročlanoj obitelji te djecu pokušava odgojiti da budu racionalna i da ne rasipaju novac bez potrebe. Sarah Jessica i suprug ulažu u nekretnine, ali rijetko odlaze na luksuzna putovanja i gotovo nikad ne kupuju stvari koje im ne trebaju. Djeca često nose i stvari koje su im poklonili prijatelji, piše Holly Fame.



Leonardo Di Caprio

Teško je i zamisliti silno bogatstvo koje je ovaj slavni glumac nakupio godinama snimajući hit filmove. Vjerojatno ste primijetili kako, osim dugonogih plavuša, Leo nema neke poroke te se ne ponaša poput rasipnog milijardera, premda bi si to mogao priuštiti.

Najskuplja stvar koju je kupio je privatni otok za koji je izdvojio 2.5 milijuna dolara, a inače živi poprilično normalno i ne troši na ludosti. Vozi Toyotu Prius i ne izlazi u klubove svaku večer, a najveći dio njegova bogatstva odlazi na financiranje filmova ili u humanitarne svrhe.

Sarah Michelle Gellar

Zvijezda serije "Buffy, ubojica vampira" i njezin suprug Freddie Prinze, Jr. bili su velike zvijezde u devedesetima, a sve što su tada zaradili danas mudro čuvaju. Njihovo bogatstvo procjenjuje se na 15 milijuna dolara, no Sarah i Freddie ne ponašaju se kao bogataši. Plavokosa glumica često izjavljuje kako zna izrezivati kupone za popuste iz novina i kako najviše voli dobru rasprodaju.

Među većim izdacima ove obitelji su donacije humanitarnim udrugama koje podržavaju.



Zooey Deschanel

Popularna glumica, koja stoji iza serije "New Girl" vrlo je pametna kada je novac u pitanju. Oko 40 posto svoje imovine drži na bankovnom računu, a ostatak je vezan uz različite štednje i dionice. Nikad ne kupuje skupe odjevne komade jer misli kako bi moda trebala biti pristupačna, a obožava kupovati u second-hand dućanima.



Dave Grohl

Bubnjar benda "Nirvana" koji je kasnije postao vokalist banda "Foo Fighters" ima bogatstvo koje se procjenjuje na vrtoglavih 225 milijuna dolara.

Premda posjeduje vilu u Los Angelesu u kojoj ima i ugrađen studio, ponaša se izuzetno odgovorno kada je novac u pitanju. Oni koji ga bolje poznaju kažu kako je od mladih dana izuzetno racionalan s novcima jer zna kako nema srednju školu ni fakultet na koje se može pouzdati te kako je slava prolazna stvar.



Tyra Banks

Slavna manekenka, voditeljica i producentica ne mora brinuti oko novca - njezino se bogatstvo procjenjuje na 75 milijuna dolara. Ipak, svaki put kad poželi kupiti nešto malo skuplje, odlazi do računovođe kako bi ga pitala može li si to priuštiti te se nikad ne rasipa stvarima u svom kućanstvu. Kad u hotelima spazi mini šampone i sapune, nosi ih kući kako bi uštedjela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.