Suludi viralni trend zbog kojeg djevojkama otpadaju obrve

Foto: Instagram, Screenshot YouTube

KAD su opasni viralni hitovi vezani uz ljepotu u pitanju, na prvom mjestu se definitivno nalazi "izazov za usne Kylie Jenner".

Kako bi postigle punije usne, brojne djevojke prošle su godine pokušavale "napumpati ih" uz pomoć čašice za shooter što je redovito dovodilo do podljeva i katastrofalnih rezultata.

Na drugom mjestu po ludosti su tutorijali za šljokaste obrve koji predlažu da se šljokice nanesu uz pomoć debelog sloja kozmetičkog ljepila.

Šljokice su protekle godine bile veliki hit pa su se tako nanosile na korijen kose, nokte, usne i kapke, a šljokaste obrve bile su toliko popularne da ih je isprobala čak i Miley Cyrus.

Ovaj trend odlučila je isprobati i skupina urednica iz slavnog "BuzzFeeda" koje su šokantne rezultate podijelile sa svijetom.

Djevojke tvrde da su pomno pratile savjete s tutorijala te šljokice na obrve pričvrstile uz pomoć ljepila koje se koristi za trepavice, no uz negativne reakcije okoline na njihov novi look, šok su doživjele kada su ljepilo pokušale skinuti.

Pri skidanju šljokica i ljepila s obrva, čuperci obrva počeli su ispadati pa su tako zahvaljujući ovom eksperimentu ove cure dulje vrijeme trebale svakodnevno iscrtavati obrve dok ne narastu.

Nikako ne pokušavajte ovo kod kuće!

SAVJETI ZA ONE KOJI IPAK ŽELE ŠLJOKASTE OBRVE:

1. Najbolje je koristiti šljokice u kremi

2. Ako želiš koristiti šljokice u prahu, na obrve ih bezopasno možeš zalijepiti uz pomoć sjajila za usne ili gela za obrve

3. Ako se, bez obzira na upozorenja, odlučiš na obrve stavljati ljepilo za trepavice znaj da se ono najlakše i najbolje skida uz pomoć baby ulja

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.