Stručnjaci otkrili kako ostvariti najintimnije vruće maštarije

Foto: Instagram

PONEKAD nije lako priznati partneru o čemu maštate. Ipak, to ne bi trebao biti razlog da potpuno odustanete od maštarija. 

Stručnjaci su otkrili načine na koje možete pokušati realizirati svoje maštarije, a da pri tome drugu stranu ne prisiljavate ni na što što joj nije ugodno.

Ne zapostavljajte snagu dodira

Kako je dr. Debby Herbenick objasnila, važno je znati što vaš partner voli. Pitajte ga gdje želi da ga masirate i usredotočite se na ta područja, a potom se usmjerite prema onim točkama koje vas uzbuđuju.

Ništa ne namećite

Jedna od najčešćih intimnih maštarija je igranje uloga, ali dr. Logan Levkoff ističe da uvijek morate imati na pameti kako svom partneru ne biste trebali ništa nametati niti prisiljavati drugu osobu da otkrije maštarije koje još uvijek nije spremna otkriti. Ako odlučite igrati uloge, počnite s nečim neutralnim, za što ste sigurni da će biti ugodno i vašem partneru.

Idite polako

Druga poprilično česta maštarija je vođenje ljubavi na otvorenom. No, ako žudite za takvom pustolovinom, pobrinite se da se i vaš partner može dovoljno opustiti te birajte sigurnija mjesta.

"Počnite u vlastitom dvorištu ili na mjestu gdje imate osjećaj kontrole", savjetuje dr. Pepper Schwartz, profesorica sociologije na Sveučilištu Washington.

Neke maštarije trebaju ostati maštarije

"Nije važno ostvariti baš svaku želju", kaže dr. Herbenick koja ističe kako to svejedno ne znači da ne smijete te maštarije ni spominjati partneru.

"Razgovor o njima može pomoći paru da izgradi veću bliskost", tvrdi ona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.