Što muškarci mrze kod najpopularnijih seks poza?

Foto: Versace

KAO i sve u životu, i seks poze imaju svoje prednosti, ali i mane.

1. Misionarka
 
Ako postoji nešto negativno za reći o ovoj pozi, onda je to da je ona dosadna. Kako slikovito to opisuju muškarci, to je kao da jedete kruh i maslac svaki dan. Nije vam loše, ali je uobičajeno te se samo čeka prilika da dođe nešto novo i ukusnije, odnosno zanimljivije.
 
2. Doggy
 
Ova poza jedna je od najomiljenijih muškom rodu pa dečki ističu kako nema toga što ne vole u vezi nje. Dobro je znati!
 
3. Kaubojka
 
Prednosti poze u kojoj je žena gore ima koliko god želite, no postoji i jedan veliki nedostatak, kada se pitaju pripadnici jačeg spola, a to je da je ovo najlakša poza za ozljede penisa.
 
4. Obrnuta kaubojka
 
Možda će vam se u početku objašnjenje činiti smiješno, no zapravo ima logike. Kao prvo, kao i kod kaubojke, i ova je poza opasna za penis. S druge strane, tvrde dečki, žena u nekom trenutku postaje svjesna činjenice da joj partner gleda u anus pa joj može postati neugodno i čudno, zbog čega se počne vrpoljiti pa sve postaje nekako čudno.
 
5. Seks pod tušem
 
Kao prvo, ovdje moraju stajati. Kao drugo, sve je sklisko i ponovno opasno. Boce od šampona i gelova lako se mogu razbacati okolo. Voda štrca u oči... Treba li dalje?
 
6. Poza žlice
 
Popularno spoonanje za dečke može biti vrlo uspavljujuće, a ističu i kako iz tog položaja nemaju dobar pogled na grudi, što im nije drago.
 
7. Stajaća poza
 
U ovoj pozi dečki se brzo umaraju, a to nije nešto što vole, jer se vole pokazati u najboljem svjetlu. Osim ako iza leđa nemaju potporu u obliku čvrstog zida.
 
8. 69
 
Jedna od vrlo intimnih poza, zapravo je i vrlo neugodna za većinu muškaraca, a vrlo vjerojatno i žena. Zašto? Broj jedan razlog uključuje činjenicu da su vaša lica u vašim stražnjicama. I to je sasvim dovoljno.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.