Što je wet n wild zapravo?

Foto: Promo

VEĆ više od 30 godina wet n wild kreira trendove prilagođene ženama svih dobnih skupina, boje kože i staleža, a dobar balans pristupačnosti i kvalitete čini ga jednim od najcjenjenijih i najprodavanijih brendova dekorativne kozmetike na području Sjeverne Amerike. Od 2013. godine wet n wild možete pronaći i u gotovo svim dm i Bipa drogerijama!

1. Mi smo „Cruelty free“ – naši proizvodi nikad nisu testirani na životnjama! Jeste li ikad naišli na naš prekrasan simbol zečića i zapitali se o čemu se radi? Ako da, onda znamo što vas je privuklo, zasigurno volite životinje kao i mi! Naš simbol zečića je zapravo simbol udruge PETA, projekta „Beauty Without Bunnies“ koji je predan iskorjenjivanju testiranja na životinjama čiji smo i mi ponosni član!

2. Naši proizvodi su oduvijek imali dobar balans pristupačnosti i kvalitete na tržištu!

3. Mi smo pouzdana destinacija za sve ljubitelje ljepote, za svaku dob, etničku pripadnost, boju kože i ekonomski status. Dakle, u osnovi, bez obzira tko ste ili gdje se nalazite, imamo proizvod za vas!

4. Mi ostvarujemo uspješna partnerstva sa slavnim osobama za promoviranje i stvaranje nevjerojatnih proizvoda i izgleda.

5. Mi mislimo na vaše zdravlje! U studiji provedenoj u Sjevernoj Americi u kojoj se testiralo više od 400 ruža za usne, wet n wild ruževi zauzeli su top poziciju kao brand s najmanje ili ništa olova.

6. Naši tekući ruževi korišteni su od strane makeup umjetnika i slavnih osoba. Prozvan je tekućim ružem koji odgovara svakom tonu kože.

7. wet n wild osnovan je u Los Angelesu 1979. godine kada je po prvi puta lansirao ruževe i lakove za nokte po povoljnim cijenama. Te iste cijene zadržane su i danas!

8. Slavni nas vole. Evo nekoliko naših potvrđenih fanova: Alexis Bledel, Alyson Hannigan, Angela Basset, Jessica Biel, Mary Louise Parker, Rachel Bilson, Meryl Streep, Paris Hilton, Rosalyn Sanchez, Solange Knowles i Claire Danes a popis se širi i dalje.

9. Stalno stvaramo inovacije! Svake godine lansiramo mnoge nove proizvode! Trenutno u gotovo svim Bipa i DM poslovnicama možete pronaći naše novitete!

10. Mi slušamo naše kupce i fanove! Pridružite nam se i pratite nas na Facebook i Instagram stranici.

www.facebook.com/wetnwildcroatia/
www.instagram.com/wetnwildcroatia/

11. Volimo našu crnu olovku za oči baš kao i svi ostali a to znamo jer se svakih 20 sekundi diljem svijeta proda jedna. To su 3 olovke po minuti i 1,5 milijuna olovaka godišnje!

12. Kao brand poznat po bojama, ponosimo se velikom količinom boja koje imamo. Ali bez obzira na to, naš #1 prodajni proizvod nema boje uopće. Naš bezbojni gornji sloj za lakove za nokte drži taj istaknuti naslov.

13. U svakom trenutku pomažemo milijunima ljudi diljem svijeta da se osjećaju ljepše i sigurnije. Mi to jednostavno volimo!

wet n wild – ostanite divlji!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.