Španjolska kraljica Letizia prkosi pravilima u chic kožnoj haljinici

Foto: EPA-EFE, WENN

KRALJEVSKA moda s godinama je postala znatno ležernija.

Supruge britanskih prinčeva Harryja i Williama to potvrđuju gotovo svakim svojim modnim odabirom za izlazak u javnost, no Kate i Meghan mogle bi po tom pitanju još puno toga naučiti od španjolske kraljice Letizije.

O njenom stilu pisali smo već puno puta jer, osim što se ne pridržava zastarjelog kraljevskog dress codea, često ponavlja outfite, a nosi i povoljne high-street komade, poput predivne haljine iz ASOS-a u kojoj nas je oduševila pred kraj prošle godine i koje se možete prisjetiti OVDJE.

Lijepa kraljica uvijek je i u koraku s trendovima što je dokazala i svojim posljednjim stajlingom kojim je potvrdila i da kraljevska moda može biti zabavna, pa čak i malo seksi. Na svečanom otvorenju sajma suvremene umjetnosti ARCO u Madridu pojavila se u društvu supruga Felipea VI. u chic kožnoj haljinici u kojoj je ukrala sve poglede.

Haljinu u stilu kimona potpisuje luksuzniji sestrinski brend H&M-a, & Other Stories, i cijena joj je nešto manja od 3 tisuće kuna. Haljina u struku ima remen koji je čini izrazito laskavom, iako zgodnoj kraljici takvi modni trikovi uopće nisu potrebni.

Dodatan dašak rokerskog štiha Letiziji je osigurala i kožna clutch torbica s metalnim zakovicama, dok su neprimjetne salonke u boji kože sjajno zaokružile cijeli look i usto učinile njene noge naizgled vitkijima.

A moramo pohvaliti i njenu jednostavnu, ali efektnu frizuru s puno dubljim razdjeljkom no inače, koji je u trenu transformirao njen izgled.

Čista petica za cjelokupan dojam!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.