Slavne manekenke skinule su se u badiće i priredile show za paparazze

Foto: Splash

BELLA Hadid i Hailey Baldwin ovog su vikenda dodatno podigle temperaturu u toplom Miamiju.
 
Prijateljice i slavne manekenke skinule su se u badiće i pokazale savršeno isklesana tijela. Bella je nosila minijaturni bikini s tangama i u boji kože, u kojem je na prvi pogled izgledala kao da je gola. 
 
 
Hailey je, pak, uskočila u manje atraktivan badić s ravnim gornjim dijelom, dok je preko donjeg dijela imala kratke hlače. Ali najseksi žena na svijetu 2017. prema izboru časopisa Maxim svejedno je mamila poglede, a pogotovo kada je u jednom trenutku odlučila sjesti Belli u krilo.
 
 
Slavne prijateljice priredile su pravi show za paparazze koji su, očito, vrebali iz svakog grma pa im nije mogao promaknuti nijedan njihov pokret. No manekenke se nisu dale omesti, dapače nastavile su se zabavljati i na jahti gdje im se pridružila još jedna kolegica manekenka, Justine Skye.
 
 
A osim što su mamile poglede, manekenke su potvrdile i vodeće trendove u badićima za nadolazeće ljeto, od kojih se neki nastavljaju od prošle godine, a ovdje mislimo na "nude" badiće i tange, dok su kupaći kostimi s ravnim gornjim dijelom trend koji se ovo ljeto vraća s početka milenija.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.